fbpx
Close

By Gábor February 11, 2020 In Esport

Esport Centert támogat a Coca-Cola

„Megnyílt Magyarország első gamer szórakoztató- és esport központja a KÖKI Terminálban. A Coca-Cola által támogatott Esport Center célja, hogy egy könnyen megközelíthető helyen adjon teret a magyar gamer közösségnek. A központ mostantól az edzés és oktatás mellett versenyek és nagyobb rendezvények helyszínéül is szolgál.

Az esport az utóbbi években sokat fejlődött hazánkban. A nemrégiben megalakult szervezetek mellett hazánk egyre nagyobb szabású rendezvényeknek is otthon adott az elmúlt időben. A Coca-Cola Esport Centerrel a szervezők célja egy olyan központi helyszín létrehozása volt, ami nyitva áll mindazok előtt, akik magáról az esportról szeretnének többet megtudni, vagy akik nyugodt körülmények között játszanának.

“Egyik fő küldetésünk az új csapatok megszervezése. Új tehetségeket keresünk, akik számára a korszerű felszerelésekkel és az állandó szakmai segítséggel teremthetünk olyan körülményeket, amiben könnyebben tudnak fejlődni. Hisszük, hogy ez lehet a nemzetközi esport-sikereink kulcsa.” – fogalmazta meg Barta Gábor, az Esport Center szakmai vezetője.

A Coca-Cola Esport Centerben található egy közösségi tér, amely kényelmes kanapékkal és PlayStation konzolokkal várja a látogatókat, ahol teljes körű felvilágosítást kaphatnak a centerről és az esportról egyaránt. Emellett a két gépteremben, a Coca-Cola Gaming Lounge-ban és a Sprite Gaming Lounge-ban egyenként 11 felsőkategóriás gamer PC található, amin a látogatók kipróbálhatják a legújabb játékokat és persze ezeken zajlanak az esport edzések is. Emellett még ebben a hónapban megnyílik egy konzolokkal felszerelt VIP terem, ahol nagyobb baráti társaságok is kényelmesen élvezhetik a játékokat.

Az esport központ névadó szponzora az idei évben a Coca-Cola Magyarország.”

Forrás: coca-cola.hu

Leave a reply