fbpx
Close

VERECKEI RÉKA

...

Ki vagyok én?

A MOME Media design szakán végeztem, az elmúlt években alkalmam nyílt a filmezés és design számtalan területén kipróbálni magam. Ugyanolyan lelkesedéssel kezdek neki minden izgalmas, új projektnek, és a mai napig lenyűgöz az a folyamat, ahogy egy ötletből műalkotás születik. Erősségeim főként a filmes gyártási folyamatok, mint rendezés, operatőri munka, illetve a forgatókönyv- és szövegírás.

Vereckei Réka

Kép és Videószerkesztő

 • svg

  Egyedi ajánlat

  Mindig arra törekszem, hogy a projekthez megfelelő ajánlatot adjam. Ezért fontos az előzetes konzultáció, ami teljesen ingyenes.
 • svg

  Gyors és hatékony

  24 óra alatt válaszolok! Elmondom, hogy az adott megbízást hogyan és milyen körülmények között tudom vállalni.
 • svg

  Elégedettségi Garancia

  Itt nem kell előre fizetni. Csak akkor fogadok el pénzt, ha mindenki meg van elégedve az elért eredménnyel.

Egyeztess velem egy időpontot és beszéljük át, hogy miben tudnék segíteni!

Szolgáltatások

Itt találhatod azokat a szolgáltatásokat, amelyeket nyújthatok neked. Minden esetben egyedi az árképzés és elégedettségi garanciát vállalok, valamint ingyenes konzultáció jár minden egyes szolgáltatás mellé.

Kapcsolatfelvételsvgsvg

Vedd fel velem a kapcsolatot

Ez a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépj velem. Az emailemet minden nap olvasom és igyekszem rögtön választ adni, amint tehetem. Keress ha kérdésed van, keress ha valamiben ki szeretnéd kérni a véleményem, vagy pedig azért ha igénybe szeretnéd venni valamelyik szolgáltatásomat.

  Visszahívást kérek!