fbpx

BARTA GÁBOR

...

Ki vagyok én?

2016 -ban kezdtem a pályafutásom és csöppentem bele rögtön a gaming világba a NeocoreGames -nek hála, ahol, mint Community Manager kezdtem dolgozni az akkor már nemzetközi piacra készülő Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr angol nyelvű kommunikációján. Az én feladatom volt a Social Media oldalak kezelése, Facebook és Google Ads kampányok és reportok elkészítése, a fórumokon való közösségépítés és természetesen az ezzel járó support tevékenység sem volt elhanyagolható. Természetesen kezdetben csak a közösségi ügyekkel foglalkoztam, de hamar kinőtem és ezért meg is nyertem magamnak a Social Media fentebb említett feladatait. Itt már lehetőségem volt havi félmilliós büdzsét kezelni, amely a kritikusabb időszakokban felkúszott egészen a több milliósig, ráadásul heti lebontásban. Sikeresen találtam meg a célcsoportot és a saját webshopunkban pörögtek az eladások. Majdnem 3 év után hívtak át a NeocoreGames -től egy másik játékfejlesztő céghez, amely egy indie cég volt, a Gamelab. Mivel gyors előrelépést, fejlődést garantáltak – Head of Content pozíció– és ez kellő kihívást biztosított, ezért belevágtam és később meg is kaptam ezt a pozíciót.

Itt már kaptam magam mellé egy Content csapatot, akikkel közösen dolgozva kellett ellátunk a fő project kommunikációs feladatait a PR csapattal együttműködve, amely a Tank Maniacs volt. Itt is teljesen angolul ment a kommunikáció. A csapatban volt egy Social Media Manager, egy videószerkesztő, egy grafikus, egy programozó és jómagam. A játékfejlesztésben rengeteg a fix dátum, amit tartani kell. Nincs lehetőség a csúszásra, így kellően meg kellett szervezni minden tartalmat, kampányt, hogy időre minden adott legyen. A heti rendszerességű Content meeting alkalmával mindig sikeresen ki tudtuk tűzni a céljainkat, amiket utána egymást támogatva letettünk az asztalra. Illetve a Content Calendar volt még egy fontos eszköz, aminek segítségével mindenki tudta a cégnél, hogy jelenleg melyik kommunikációs szakaszban járunk. Itt kellően fontos volt a büdzsé elosztása, hiszen indie fejlesztő lévén, nem gazdálkodhattunk végtelen mennyiségű pénzzel.

A Gamelab -bal egyidőben megnyitott a Coca-Cola Esport Center, ahol, mint Szakmai vezető voltam jelen. Ez tulajdonképpen azt jelentette, hogy az én felelősségem volt az Esport Center kommunikációs csatornái, azokon való hirdetéskezelés, kampányok, tartalomelőállítás, nyereményjátékok, a szponzorok felkutatása, kiajánló megszerkesztése és kiküldése majd a tárgyalásokon való részvétel a vezetőséggel. Két nagy eredményem a Coca-Cola és a Trust támogatása, ami hatalmas segítség volt a Center működésében. Feladatom volt még a szponzorokkal, ügynökségekkel, esport csapatokkal, játékosokkal való kapcsolattartás, havi report elkészítése. A nyitásnál, illetve a továbbiakban is felelőséggel tartoztam az Esport Centerben található gépek és hálózat működéséért, fejlesztéséért a rendszergazdánkkal közösen. Végül, de nem utolsó sorban pedig aktívan részt vettem az összes Esport Centeres (illetve Gamelabos) rendezvény szervezésében is, legyen szó kisebb versenyek megszervezésén és lebonyolításán át a nagyobb expokon való booth felépítésének megtervezéséig / a stand programjainak megszervezéséig.

Bár nagyon szerettem mind a két munkát, sajnos az élet úgy hozta, hogy tovább kell lépjek. Mind a két esetben finanszírozási problémák léptek fel, így ezért keresek további lehetőségeket. Hobbi szinten saját közösségi oldalaimmal foglalkozom, új projekteket keresek az egyéni vállalkozásomhoz, wordpress alapú weboldalakat építek, streamelek, podcastet gyártok és folyamatosan képzem magam.

 • svg

  Egyedi ajánlat

  Mindig arra törekszem, hogy a projekthez megfelelő ajánlatot adjam. Ezért fontos az előzetes konzultáció, ami teljesen ingyenes.
 • svg

  Gyors és hatékony

  24 óra alatt válaszolok! Elmondom, hogy az adott megbízást hogyan és milyen körülmények között tudom vállalni.
 • svg

  Elégedettségi Garancia

  Itt nem kell előre fizetni. Csak akkor fogadok el pénzt, ha mindenki meg van elégedve az elért eredménnyel.

Egyeztess velem egy időpontot és beszéljük át, hogy miben tudnék segíteni!

Szolgáltatások

Itt találhatod azokat a szolgáltatásokat, amelyeket nyújthatok neked. Minden esetben egyedi az árképzés és elégedettségi garanciát vállalok, valamint ingyenes konzultáció jár minden egyes szolgáltatás mellé.

Kapcsolatfelvételsvgsvg

Vedd fel velem a kapcsolatot

Ez a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépj velem. Az emailemet minden nap olvasom és igyekszem rögtön választ adni, amint tehetem. Keress ha kérdésed van, keress ha valamiben ki szeretnéd kérni a véleményem, vagy pedig azért ha igénybe szeretnéd venni valamelyik szolgáltatásomat.

Visszahívást kérek!