fbpx
Close

Social Media Management

Egy cég életében azért is fontos a Social Media, mert itt lehet kialakítani egy olyan közösséget, akik kellően informáltak és elkötelezettek a márkánk iránt. Az emberek gyakran a megbízhatóság jeleként is könyvelik el azt, ha az adott cég egy szép, gyakran frissített social media oldallal rendelkezik és kommunikál. Az évek során az alábbi cégek közül sok helyen kezeltem Social Media oldalakat, egy cégen belül egyszerre több márkának is. Tapasztalatot szereztem a hirdetéskezelésben több platformon, megtanultam, hogy hogyan kezeljek heti több millió forint büdzsét és természetesen a content előállítás megtervezése és felgyorsítása, a szövegírás angolul és/vagy magyarul, adott esetben pedig az automatizáció is kulcs kérdés volt.

Barta Gábor

Digital Marketing Manager

 • svg

  Tartalomgyártás

 • svg

  Közösségépítés

 • svg

  Hirdetéskezelés

 • svg

  Egyedi ajánlat

  Mindig arra törekszem, hogy a projekthez megfelelő ajánlatot adjam. Ezért fontos az előzetes konzultáció, ami teljesen ingyenes.
 • svg

  Gyors és hatékony

  24 óra alatt válaszolok! Elmondom, hogy az adott megbízást hogyan és milyen körülmények között tudom vállalni.
 • svg

  Elégedettségi Garancia

  Itt nem kell előre fizetni. Csak akkor fogadok el pénzt, ha mindenki meg van elégedve az elért eredménnyel.

Velük már dolgoztam vagy jelenleg is dolgozom

Vedd fel velem a kapcsolatot

Ez a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépj velem. Az emailemet minden nap olvasom és igyekszem rögtön választ adni, amint tehetem. Keress ha kérdésed van, keress ha valamiben ki szeretnéd kérni a véleményem, vagy pedig azért ha igénybe szeretnéd venni valamelyik szolgáltatásomat.

  Visszahívást kérek!