fbpx
Close

Rendezvény-szervezés

Egy cég életében eljöhet az a pont, amikor meg kell mutatnia magát és egy rendezvény alkalmával saját vagy leendő vevőivel kell találkozzon. Ilyenkor mindenki izgul, mindenki azt akarja, hogy tökéletes legyen, de természetesen mindig közbejön valami. Szerencsére az évek alatt rengeteg verseny és kiállítás szervezésében vettem részt, így a gyakori gyerekbetegségeket már kellőképpen ki tudom szűrni. Volt szerencsém 100 fős versenyeket, sajtótájékozatatókat és online versenyeket szervezni. Illetve többször is voltam kiállító a hazai PlayIT expon, de volt szerencsém megtapasztalni az egy héten át tartó, 300.000 fős kölni Gamescomon való kiállítást is.

Barta Gábor

Digital Marketing Manager

 • svg

  Tervezés

 • svg

  Szervezés

 • svg

  Kivitelezés

 • svg

  Egyedi ajánlat

  Mindig arra törekszem, hogy a projekthez megfelelő ajánlatot adjam. Ezért fontos az előzetes konzultáció, ami teljesen ingyenes.
 • svg

  Gyors és hatékony

  24 óra alatt válaszolok! Elmondom, hogy az adott megbízást hogyan és milyen körülmények között tudom vállalni.
 • svg

  Elégedettségi Garancia

  Itt nem kell előre fizetni. Csak akkor fogadok el pénzt, ha mindenki meg van elégedve az elért eredménnyel.

Velük már dolgoztam vagy jelenleg is dolgozom

Vedd fel velem a kapcsolatot

Ez a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépj velem. Az emailemet minden nap olvasom és igyekszem rögtön választ adni, amint tehetem. Keress ha kérdésed van, keress ha valamiben ki szeretnéd kérni a véleményem, vagy pedig azért ha igénybe szeretnéd venni valamelyik szolgáltatásomat.

  Visszahívást kérek!