fbpx
Close

Instagram Hirdetéskezelő

Az egyik legdinamikusabb fejlődő platform az Instagram, ami a Facebook égisze alatt próbálja tartani a lépést a mai fiatalokkal. Az Instagram hirdetéskezelés szinte párban jár a kék óriással, aligha van meg az egyik a másik nélkül. Mivel az Instagram hirdetéskezelő is a Facebook Business Managerben találhatő, így itt is fontos ugyan azokat a beállításokat alkalmazni. Ha hirdetéskezeléssel bízol meg a mérések beállítása lesz az első, amivel kezdünk, hiszen ki akar úgy hirdetni, hogy nem tudja a valós eredményeket. Bekötjük a Facebook Pixelt, célokat határozunk meg Google Analyticsben és az adott célcsoporttal és kampánycéllal kezdünk bele a tesztelésbe. Az Instagram felülete miatt itt kiemelkedően fontos a grafikai megjelenés, de gondolom ezt a részt nem is kell magyarázni. Mint mindegyik más szolgáltatásomra, úgy itt is él az elégedettségi garancia!

 • svg

  Facebook Hirdetések

 • svg

  Instagram Hirdetések

 • svg

  Google Ads Hirdetések

 • svg

  Egyedi ajánlat

  Mindig arra törekszem, hogy a projekthez megfelelő ajánlatot adjam. Ezért fontos az előzetes konzultáció, ami teljesen ingyenes.
 • svg

  Gyors és hatékony

  24 óra alatt válaszolok! Elmondom, hogy az adott megbízást hogyan és milyen körülmények között tudom vállalni.
 • svg

  Elégedettségi Garancia

  Itt nem kell előre fizetni. Csak akkor fogadok el pénzt, ha mindenki meg van elégedve az elért eredménnyel.

Velük már dolgoztam vagy jelenleg is dolgozom

Vedd fel velem a kapcsolatot

Ez a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépj velem. Az emailemet minden nap olvasom és igyekszem rögtön választ adni, amint tehetem. Keress ha kérdésed van, keress ha valamiben ki szeretnéd kérni a véleményem, vagy pedig azért ha igénybe szeretnéd venni valamelyik szolgáltatásomat.

  Visszahívást kérek!