fbpx
Close

Google Ads, Adwords Hirdetéskezelő

A Google Ads hirdetések kezelése, kampányok kialakítása, optimalizálása és nyomonkövetése nem kis feladat. Különösen akkor nem ha több márka, termék van a palettán. A hirdetésekkel rövid idő alatt tehetünk szert új vevőkre, vásárlókra. Ahogy máshol is, úgy itt is fontos az előzetes felmérés, kulcsszókutatás, a konverziómérés megfelelő beállítása. A Google marketing egyik fő eszköze a Google Ads, az egyik legeredményesebb PPC hirdetési platform, ahol a folyamatos jelenlét szükséges a sikeres kampányok érdekében. Nem elég kitalálni és létrehozni egy Google Ads hirdetést, hiszen már az elején is folyamatos optimalizálásra szorul. Mivel a büdzsé mindenkinek fontos szempont, ezért vállalok minden egyes szolgáltatásomra elégedettségi garanciát, hiszen az ügyfél elégedettsége a legfontosabb.

 • svg

  Facebook Hirdetések

 • svg

  Instagram Hirdetések

 • svg

  Google Ads Hirdetések

 • svg

  Egyedi ajánlat

  Mindig arra törekszem, hogy a projekthez megfelelő ajánlatot adjam. Ezért fontos az előzetes konzultáció, ami teljesen ingyenes.
 • svg

  Gyors és hatékony

  24 óra alatt válaszolok! Elmondom, hogy az adott megbízást hogyan és milyen körülmények között tudom vállalni.
 • svg

  Elégedettségi Garancia

  Itt nem kell előre fizetni. Csak akkor fogadok el pénzt, ha mindenki meg van elégedve az elért eredménnyel.

Velük már dolgoztam vagy jelenleg is dolgozom

Vedd fel velem a kapcsolatot

Ez a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépj velem. Az emailemet minden nap olvasom és igyekszem rögtön választ adni, amint tehetem. Keress ha kérdésed van, keress ha valamiben ki szeretnéd kérni a véleményem, vagy pedig azért ha igénybe szeretnéd venni valamelyik szolgáltatásomat.

  Visszahívást kérek!