fbpx
Close

Facebook Hirdetéskezelő

A Social Media Marketing egyik fontos eszköze az Facebook hirdetés, amit jól használva elősegítheti vállalkozásunk növekedését. Évek óta az egyik fő tevékenységem a facebook marketing, hirdetéskezelés, ahol a fő cél általában a profit, a megtérülő Facebook hirdetéskezelés. Ez azt jelenti, hogy olyan célcsoportot kutatok fel, akik biztosan érdeklődnek az adott termék vagy szolgáltatás iránt. Továbbá a Facebook Pixel segítségével létre tudom hozni a fontos listákat, amik a remarketinghez szükségesek és pontos mérések alapján megállapítható és nyomon követhető a kattintástól egészen a vásárlásig megtett lépések. Nem csak új rétegeket érhetünk el, hanem azt is meg tudom mondani, hogy kik a jelenlegi vásárlóid, ha esetleg nekik szeretnél egy különleges kampányt címezni. Természetesen egy jó kampány nem csak a jó célzástól és a megfelelő módon történő mérésektől függ, hanem a hirdetésünk képi és szöveges megjelenésétől is. Egy Facebook hirdetés megszerkesztésénél is számos dologra kell figyelnünk, mint pl. a hirdetés figyelemfelkeltő grafikájára, a reakcióra vagy kattintásra ösztönző szövegezésére és az fb hirdetés minőségére, amit az előbbi kettő mérőszám ad meg.

 • svg

  Facebook Hirdetések

 • svg

  Instagram Hirdetések

 • svg

  Google Ads Hirdetések

A Facebook hirdetéskezelés nem egy egyszerű folyamat és önmagában félsikereket lehet vele elérni. Fontosnak tartom az adott márka arculatát, weboldalát és a tartalommarketinget, hiszen a tudatos vásárló ezekre mind figyel. A hirdetéskezelő annál jobb eredményeket tud elérni, minél jobb a minősége az említett területeknek. De, hogy ne csak beszéljünk mindezekről… ha Facebook, marketingre, tartalommarketingre, hirdetéskezelésre vagy egy új arculatra lenne szükséged, esetleg a véleményemet szeretnéd kikérni vagy beállítást, elemzést szeretnél kérni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

 • svg

  Egyedi ajánlat

  Mindig arra törekszem, hogy a projekthez megfelelő ajánlatot adjam. Ezért fontos az előzetes konzultáció, ami teljesen ingyenes.
 • svg

  Gyors és hatékony

  24 óra alatt válaszolok! Elmondom, hogy az adott megbízást hogyan és milyen körülmények között tudom vállalni.
 • svg

  Elégedettségi Garancia

  Itt nem kell előre fizetni. Csak akkor fogadok el pénzt, ha mindenki meg van elégedve az elért eredménnyel.

Velük már dolgoztam vagy jelenleg is dolgozom

Vedd fel velem a kapcsolatot

Ez a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépj velem. Az emailemet minden nap olvasom és igyekszem rögtön választ adni, amint tehetem. Keress ha kérdésed van, keress ha valamiben ki szeretnéd kérni a véleményem, vagy pedig azért ha igénybe szeretnéd venni valamelyik szolgáltatásomat.

  Visszahívást kérek!