fbpx
Close

Digital Marketing Management

Az évek során rengeteg olyan céggel találkoztam, ahol más és más problémák voltak. Többnél szükséges volt a nulláról felépíteni a kommunikációs csatornákat. Mivel volt közöttük jó néhány startup is, így hamar fel kellett venni a fonalat, hiszen ezeknél a cégeknél az idővel versenyzünk folyamatosan. Elsősorban játékfejlesztés és esport iparágakban láttam el digital marketing feladatokat. Volt lehetőségem kiépíteni és meghatározni a kommunikációs célokat a PR csapattal, kitalálni és felépíteni a hírlevél kampányunkat, létrehozni a landing paget, mellette pedig a hírdetéskezelés, kampányok vezénylése és a content marketingé volt a főszerep a social media csatornákon.

Barta Gábor

Digital Marketing Manager

 • svg

  Marketing célok lefektetése

 • svg

  Digitális platformok meghatározása

 • svg

  Koordinálás és kivitelezés

 • svg

  Egyedi ajánlat

  Mindig arra törekszem, hogy a projekthez megfelelő ajánlatot adjam. Ezért fontos az előzetes konzultáció, ami teljesen ingyenes.
 • svg

  Gyors és hatékony

  24 óra alatt válaszolok! Elmondom, hogy az adott megbízást hogyan és milyen körülmények között tudom vállalni.
 • svg

  Elégedettségi Garancia

  Itt nem kell előre fizetni. Csak akkor fogadok el pénzt, ha mindenki meg van elégedve az elért eredménnyel.

Velük már dolgoztam vagy jelenleg is dolgozom

Vedd fel velem a kapcsolatot

Ez a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépj velem. Az emailemet minden nap olvasom és igyekszem rögtön választ adni, amint tehetem. Keress ha kérdésed van, keress ha valamiben ki szeretnéd kérni a véleményem, vagy pedig azért ha igénybe szeretnéd venni valamelyik szolgáltatásomat.

  Visszahívást kérek!