fbpx
Close

FENYVESI GÁBOR

...

Ki vagyok én?

A keresőoptimalizálás (SEO) mint érdeklődési kör, 2006-ban kezdődött nálam. Eleinte autodidakta módon és sokat kísérletezgetve alkalmaztam a saját weboldalaimon. Nagyon izgalmas időszak volt ez, látni, ahogy a befektetett idő és munka megtérül a Google keresőben. Idővel a hobbi és érdeklődés a munkám részévé is vált. Innen már csak egy lépés volt az, hogy később a diplomamunkám tematikája is a keresőoptimalizálás (SEO) legyen. Természetesen ezalatt az időszak alatt, nagyon sokat változtak a Google algoritmusai és felhasználók keresési szokásai. A keresőoptimalizálás (SEO) a mai napig fontos egy weboldal életében, igaz mostanság inkább egy erős kiegészítő eszköz a hirdetéskezelés piac és a social media megjelenés mellett. Egy weboldal lényegében olyan mint egy ház vagy lakás, sosincs kész, mindig van mint optimalizálni, javítani rajta. A keresőoptimalizálás (SEO) azért is izgalmas folyamat, mert az ember külön féle cégekkel, üzleti tevékenységgel találkozhat és folyamatos figyelmet is igényel. Barta Gáborral egy közös munka kapcsán ismerkedtem meg, az Esport Centerben és az Ő invitálására kerültem az Ő csapatában. Jó volt vele együtt dolgozni és ez nem változott.

Fenyvesi Gábor

SEO Specialista

 • svg

  Egyedi ajánlat

  Mindig arra törekszem, hogy a projekthez megfelelő ajánlatot adjam. Ezért fontos az előzetes konzultáció, ami teljesen ingyenes.
 • svg

  Gyors és hatékony

  24 óra alatt válaszolok! Elmondom, hogy az adott megbízást hogyan és milyen körülmények között tudom vállalni.
 • svg

  Elégedettségi Garancia

  Itt nem kell előre fizetni. Csak akkor fogadok el pénzt, ha mindenki meg van elégedve az elért eredménnyel.

Egyeztess velem egy időpontot és beszéljük át, hogy miben tudnék segíteni!

Szolgáltatások

Itt találhatod azokat a szolgáltatásokat, amelyeket nyújthatok neked. Minden esetben egyedi az árképzés és elégedettségi garanciát vállalok, valamint ingyenes konzultáció jár minden egyes szolgáltatás mellé.

Kapcsolatfelvételsvgsvg

Vedd fel velem a kapcsolatot

Ez a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépj velem. Az emailemet minden nap olvasom és igyekszem rögtön választ adni, amint tehetem. Keress ha kérdésed van, keress ha valamiben ki szeretnéd kérni a véleményem, vagy pedig azért ha igénybe szeretnéd venni valamelyik szolgáltatásomat.

  Visszahívást kérek!