fbpx
Close

BÁLINT LÁSZLÓ

...

Ki vagyok én?

Már 8 évesen megfogalmazódott bennem az a jövőkép, ami ma meghatároz. Gyerekként folyamatosan rádióadókon lógtam és felvettem magam magnóra. Szóval tudatosan készültem és vártam a nagy lehetőséget. Ezzel pedig az első adandó alkalommal éltem is, így sikerült 19 évesen bekerülnöm Tatabányára a Radír Rádióba, ahol a mai napig is tevékenykedem az immár Komárom-Esztergom megye teljes területén 2009 óta Forrás Rádió néven fogható, helyi szinten piacvezető rádióban. 13 éves Rádiós műsorvezetői karrierem alatt más rádiókban is megfordultam, jelenleg is aktívan segítem az Érd FM 101.3 stábjának munkásságát is. Felépítettem a youtube-on egy Dragon Ball podcastet, ami kapcsán több közönségtalálkozót is szerveztem, illetve ez nyitott utat a szinkronstúdiók felé, ahol nagyrészt műsorvezetői, kommentátori szerepek fogadnak, illetve narrációkat készítek. Utóbbi műfajban 2018 vége óta, a már több mint 100 ezer feliratkozóval rendelkező Tiki Taka TV-n is rendszeresen feltűnök, jellemzően hetente 4 alkalommal. Rendezvényeken is vállalok helyszíni műsorvezetést.

Bálint László

97.8 Forrás Rádió Műsorvezetője

 • svg

  Egyedi ajánlat

  Mindig arra törekszem, hogy a projekthez megfelelő ajánlatot adjam. Ezért fontos az előzetes konzultáció, ami teljesen ingyenes.
 • svg

  Gyors és hatékony

  24 óra alatt válaszolok! Elmondom, hogy az adott megbízást hogyan és milyen körülmények között tudom vállalni.
 • svg

  Elégedettségi Garancia

  Itt nem kell előre fizetni. Csak akkor fogadok el pénzt, ha mindenki meg van elégedve az elért eredménnyel.

Egyeztess velem egy időpontot és beszéljük át, hogy miben tudnék segíteni!

Szolgáltatások

Itt találhatod azokat a szolgáltatásokat, amelyeket nyújthatok neked. Minden esetben egyedi az árképzés és elégedettségi garanciát vállalok, valamint ingyenes konzultáció jár minden egyes szolgáltatás mellé.

Kapcsolatfelvételsvgsvg

Vedd fel velem a kapcsolatot

Ez a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépj velem. Az emailemet minden nap olvasom és igyekszem rögtön választ adni, amint tehetem. Keress ha kérdésed van, keress ha valamiben ki szeretnéd kérni a véleményem, vagy pedig azért ha igénybe szeretnéd venni valamelyik szolgáltatásomat.

  Visszahívást kérek!