Partnereim

logo-blizzard

A Blizzard Entertainment olyan sikeres számítógépes játékok mögött áll, mint a Warcraft, StarCraft, Diablo sorozatok. A Blizzardra jellemző, hogy ritkábban adnak ki játékokat, vagy kiegészítő csomagokat, azonban azokat mindig hisztérikus várakozás előzi meg, és rendszerint hangos sikert aratnak. Jellemzően egy-egy játékot még a megjelenése után évekkel, vagy akár egy évtizeddel később is javítócsomaggal látnak el

  • www.blizzard.com

 

 

 

Az Activision Publishing, Inc., egyszerűbben Activision – egy amerikai kiadó, amely sikeres konzolos és számítógépes játékairól híres. 1979. október 1-jén alapították. Az Activision volt a világ első független videójáték fejlesztője és kiadója.

  • www.activision.hu

 

 

ts

2008-ban alakult két már létező cég és két magánszemély részvételével mégis története több mint nyolc évre vezethető vissza. Ekkor kezdődtek el ugyanis a holnapfejlesztések akkor még cégenként más-más néven (TVDesigns, FGC Systems, OBiNet, NetFace), de ugyanazon munkatársak részvételével, akik ma is a TotalStudio csapatát alkotják. Ezen idő alatt a cégek dinamikus fejlődése tette lehetővé azt, hogy 2008 nyár végén megalakuljon a TotalGaming Kft és annak webes üzletága a TotalStudio. Az egyesülést beruházás követte így elkészült a saját webszerver, amely csak és kizárólag az általunk készített vagy megrendelőink által hostolt honlapok kiszolgálására hivatott. A megalakulást megelőző nyolc évben szerzett tudásbázis  tehát egy új cégben összpontosult, amely ugyan új design-al és felépítéssel, de már a megszokott minőséggel várta leendő és visszatérő ügyfeleit.

  • www.totalstudio.hu

 

vplogo

A VirtualPro Kft. 2012-ben alakult meg, amely vállalkozás eleinte két fővel indult el. Mi ketten hoztuk létre a VirtualPro.huoldalt és szolgáltatásait, mi kezeltük a szervereket, illetve a beérkező kéréseket/megrendeléseket, az adminisztrációt és rendszergazdai feladatokat.

Jelenleg 8 szolgáltatással rendelkezünk, amelyekkel kapcsolatban több éves tapasztalattal rendelkezünk. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, új funkciókat adunk hozzá a már meglévőekhez, sokszor külön felár nélkül elérhetővé teszünk prémium funkciókat.

  • www.virtualpro.hu

logoA Clans.hu játékszerver szolgáltató 2005 Októberében nyitotta meg először kapuit a nagyközönség előtt. 2008. januárjában volt egy tulajdonos váltás, akkoriban még nagyon kicsi hosting cég voltunk, közel 40 – 50 ügyféllel. 2010. októberében felvásároltuk a Totalhostingot (a Totalhosting a legendás Obinet és FGC egyesülésével jött lére), így az ügyfélszámunkkal toronymagasan vezettünk. 2013 szeptemberben ismét egy tulajdonos váltás következett be, így most már 1 éve hogy a VNG Planet Kft. tulajdonában van a vállalkozás. Az évek során Magyarország legnagyobb játékszerver szolgáltató cége lettünk, 2010 óta piacvezető.

  • www.clans.hu

logo_magnew

Az 1991-ben alapított Magnew Kft kezdetben professzionális videotechnika berendezések, és üres VHS kazetták kereskedelmével és gyártásával foglalkozott. A Magnew márkajelű VHS kazetták forgalomba hozatala szinte adta a gondolatot, hogy az akkor tájt nagyon erős feketepiac ellen egy kiváló ’’fegyver’’ lehet. 1992-94 között a Magyarországi Videofilm-Kiadók szinte mindegyike (UIP-Duna Film, Vico, Zoom stb.) a testre szabott, színes Magnew VHS bulk kazettán hozta forgalomba filmjeit, míg a normál fekete-fehér kazettákat pedig a Kábel tv-k, Városi tv-k használták nagy megelégedés mellett.

1994 tájékán kizárólagos képviseleti megállapodást kötöttünk az amerikai Macrovision céggel, aki úttörő megoldásokat kínált az illegális VHS filmmásolás ellen. Innentől kezdve az Anti-Copy szolgáltatás elérhető volt a Magnew Kft-n keresztül a Magyarországi Videofilm-Kiadók egyesülete tagjai, vagy más kiadók számára. A Sony és a Fuji cégekkel kezdetektől meglévő jó kapcsolatunk tovább erősödött, és így a Magnew meghatározó nagyságú lett a professzionális videokazetták /Betacam, BetacamSP, Digital Beta stb./ értékesítésében. Éveken át kizárólagos ’’udvari’’ szállítója voltunk a TV2, az MRTL televízióknak, nagyobb stúdióknak, videofilm-kiadóknak.

Az 1996-os év egy új gondolatot, majd egy új ’’lábat’’ hozott a cég életébe. Miután a cég nagyon jó viszonyt tartott a videofilm-kiadókkal, szinte adta magát az ötlet, hogy belevágjunk egy modern, világszínvonalú műsoros videokazetta másoló üzem felépítésébe. Két év megfeszített munka után 1998-tavaszára felépült a DUPLITEC Videokazetta Sokszorosító Kft óbudai üzeme. Nagyjából a VHS kazetta megszűnéséig több mint 11 millió műsoros kazettát gyártottunk főleg nagy megrendelőink Intercom, UIP, Warner, Disney, Columbia és még mások teljes megelégedése mellett..

A ’96-os év hozta új szelek a cég életébe elhozták a Sony Playstation termék-családjának disztribúcióját is, mellyel párhuzamosan a PC-s játékok forgalmazása jelentette a cég videojátékok irányába történő bővülését.

MA SZINTE VILÁGSZINTEN RITKASÁGBA MENŐEN, A SONY-PLAYSTATION, A MICROSOFT-XBOX, PC, SŐT EGYES NINTENDO TERMÉK IS MEGTALÁLHATÓAK PORTFÓLIÓNKBAN.

  • www.magnew.hu