DiabloHungary a PlayIT -en! Milyen volt?

A JátékosLét Kutatóközpont közreműködésével a 2015 -ös Budapest PlayIT -en megkaptuk a lehetőséget, hogy saját standdal jelenjünk meg. Nagy öröm ez számunkra, és nagy mérföldkő az oldal életében, hiszen ilyenre eddig még nem volt példa. Ezért az elmúlt hetekben is már gőzerővel készültünk az eseményre, és jövő héten már elérkezettnek látszik. Ugyanis 2015.11.28 és 29 -én megnyitja kapuit a 2015 -ös Budapest PlayIT.

Hogy mi lesz a Diablo Hungary standnál?

  • 7 PC -vel készülünk, amin az aktuális PTR -t lehet kipróbálni.
  • Brawling verseny, nyereményekért
  • Élő közvetítés a standról a twitch.tv/diablohungary oldalon
  • Kint lesz a teljes szerkesztőgárda: Envo, Draquon, Limited és én Morzan. Tőlünk bátran kérdezhettek, illetve játszhatunk is majd együtt!

Hol leszünk?

  • A standunk az Asus ROG Arénában helyezkedik el.
  • És kellő ügyességgel benyilaztuk a térképen, hogy hol keressetek minket.

Reméljük, hogy sok olvasónkkal fogunk majd találkozni! Mindannyiunk Diablos pólóban lesz, szóval úgy ahogy ki fogunk tűnni a tömegből! Kommentben jelezze az, akire számíthatunk majd és ellátogat a standunkra!

További linkek:

A PlayIT -ről bővebben: http://playit.hu/

Milyen volt a PlayIT?

A mostani, Budapest PlayIT a Hungexpon kapott helyet, mivel a rendezvény már akkora, hogy nem fért volna be a Syma csarnokba. Így 32.000 m2 -en lehetett bóklászni a standok körül. A Diablo Hungary standja az “A” jelzésű ASUS ROG Arénában kapott helyet. A lehetőséget a JátékosLét Kutatóközpontnak kell megköszönjük, hiszen nélkülük ez nem jöhetett volna létre.

Már csütörtökön kivonultunk, hogy megnézzük, mégis melyik sátrat kapjuk meg, hány székünk, asztalunk van és persze az internet elérhetőségét is intézni kellett. Pénteken már kora délután a helyszínen voltunk és elkezdtünk építkezni. Mondanom se kell, hogy mekkora meló volt – egészen este 20:00 óráig meg sem álltunk. Ekkorra lett készen teljesen a stand. Másnap már tárt karokkal vártuk az érdeklődőket, és meglepődésünkre rengetegen rohamoztak meg minket. A gépeknél sosem volt üres hely, ahogy valaki felállt, már jött egy más valaki, aki már bele is vetette magát a Diablo világába. Amennyiben számításaink helyesek kb. a két nap alatt megközelítőleg több mint 300 -an próbálták ki a játékot.

Ezen a videón, nagyjából látszik a teljes stand: LINK


A teljes szerkesztői gárda jelen volt, és rengetegen jöttek oda hozzánk kérdezni a játékról. Sokan még nem játszottak vele, de akadt közöttük egy-két Diablo veterán is. Amit viszont teljesen nem értettünk és nagyon sokszor hallottuk: “Jaa ez a LOL (league of legends) ez szar”. illetve ” Ez olyan mint a LOL”. Leginkább ezektől dobtunk hátast, és nem a 12 órán át tartó figyeléstől és mászkálástól.

Az első nap még a zárás után fél órával is minden gép foglalt volt, és már a szervezők szóltak ránk, hogy ki kellene terelni az embereket. Illetve a második napon is pont ugyan ez történt. Osztogattunk posztereket és további kisebb ajándékokat is, amelyeknek nagyon örültek a látogatók.

Volt pár izgalmas perc is, hiszen kivittünk két nagy Diablo -s megállító táblát. Na most az utolsó nap, utolsó 20 percében az egyik kisgyerek egyszer csak felkapta a sima, piros, Diablos táblánkat és elszaladt vele. Szerencsére vissza tudtuk szerezni, de mégis meglepődtünk. Főleg én, mivel ott ültem mellette fél méterre.

Végezetül pedig szeretném megköszönni a Diablo Hungary szerkesztőinek, akik segítettek az új játékosoknak mind a két nap reggel 9 -től este 7 -ig és, hogy bírták a hosszan tartó ácsorgást, pakolást, építést és bontást. Szeretném kiemelni, hogy ezt a lehetőséget ingyen kaptuk, saját cuccokkal vonultunk ki, saját költségre. Mindezt a srácok pedig, ahogy az oldal működtetését is a szabadidejüket feláldozva vállalták.

Nagyon köszönöm ezt a két napot a JátékosLét Kutatóközpontnak még egyszer, és remélem, hogy jövőre is megkapjuk a lehetőséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 2 =