Véget ért a COD2MRK

A COD2MRK, azaz a Call of Duty 2 Magyar Retro Kupa immáron 2 hónapja startolt. Összesen 16 csapat jelentkezett, ezzel együtt több mint 100 játékos vett részt rajta. Ennek nagyon örültünk, hiszen nem gondoltuk volna, hogy ilyen népszerű lesz, és persze, hogy még ilyen sokan előveszik a COD2 -t. Na már most, a kupa indulásánál 7 csapat rögtön inaktív lett, ahogy besorsoltuk őket a tabellába, őket innen is üdvözöljük (ezért is volt olyan kevés meccs). Sajnos ezeknél a csapatoknál egy kis gond volt a szervezéssel és igazából nem is vették komolyan a kupát. Ebből arra következtetünk, hogy iszonyúen rosszak a magyar csapatok szervezettsége – természetesen tisztelet a kivételnek, nem a lan csapatokra gondolunk.

Ettől eltekintve azonban, a meccsek jó hangulatban és szabályosan zajlottak le. Nem voltak nagyobb fennakadások.

Innen is köszönjük szponzorainknak, hogy támogatták a kupát – Clans.hu, Magnew Kft, Bluechip.hu és a COD Bázis! És természetesen azoknak a csapatoknak, akik végig játszották a kupát!

Az utolsó mérkőzést az EBQ játszotta az ESPORT-ONLINE.TV -vel, ahol az utóbbi csapat nyerte meg a COD2MRK -t! Gratulálunk!

  1. ESPORT-ONLINE.TV
  2. EBQ
  3. nerdcore

TABELLA

Hogy lesz -e még kupa?

Nem tudjuk biztosra. Ha lesz is, biztos, hogy a COD4 -ben szervezzük majd, továbbá, hogy nevezési díjas lesz.

Az utolsó meccset és az összes többit is itt tekinthetitek meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − 4 =